UMALO DA SE DOGODI TRAGEDIJA: Dete (2) je upalo u bazen a onda se NIOTKUDA stvorila NBA zvezda (VIDEO)

Autor:

Sport

13.08.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Andre Dramond pre nekoliko dana potpisao je ugovor sa Filadelfijom, preživeo je pravu dramu i to u svojoj kući dok je odmarao sa porodicom i prijateljima.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/@OfficialNBABuzz

Roditeljski instinkt. 

Naime, njegov dvogodišnji sin upao je u bazen, ne znajući još uvek da pliva, dečak je počeo da se davi i bori za vazduh. Za samo nekoliko sekundi se stvorio Dramond koji se bacio u bazen i spasao dete.

Ceo neprijatan događaj zabeležila je i bezbedonosna kamera na kući.

- Ne nose svi heroji plašt - napisao je Dramond koji je i podelio ovaj snimak.

 

 

Dvostruki učesnik NBA Ol-stara, prema mišljenju mnogih i jedan od boljih centara sveta, kazao je da je to bila najveća noćna mora jednog roditelja, kao i da niko nije povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

13.08.2021 23:35

Imao sam slicno iskustvo, doduse nije bila u pitanju voda. Prvo ne osecas nista, a kada dodje do glave da si mogao da izgubis dete, pojavi se veliki strah i uzasno nelagodan osecaj. Jeziv. To da li sam ili je heroj ili nije potpuno je nebitno. To su gluposti. Svaka mu cast kako je brzo odreagovao.