AVRAMOVIĆ OTKRIO RAZLOGE DOLASKA U PARTIZAN: Iz reprezentacije su mi rekli - Ako te Željko pozove, to je to!

Autor:

Sport

12.08.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred beogradskim Partizanom je jedna od najisčekivanijih sezona. Novi trener crno-belih, legendarni Željko Obradović, će ovih dana povesti ekipu na pripreme.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Nemanja Bjelica

Košarkaši Aleksa Avramović i Dušan Miletić kažu da je rad sa popularnim Žocom izvrstan, kao i da su treninzi prilično naporni.

- Normalno je da na početku priprema bude teže i malo jače. Izlazimo iz dugih i napornih sezona, svakako je bilo dovoljno vremena za odmor. Što više napreduješ sad, kako na timskom, tako i na individualnom planu, to ćeš biti spremniji za novu sezonu. Svi znamo ko je Željko Obradović. Sjajan trener, najpozitivniji su mi utisci. Kada se govorilo o mom potencijalnom dolasku u Partizan, saigrači iz reprezentacije su mi rekli: ‘Ako te Željko pozove, to je to’ - otkrio je Avramović za klupsku televiziju.

Centar crno-belih Dušan Miletić, ističe da su treninzi pravi put da se uđe u dobru formu, jer crno-bele očekuje vrlo teška sezona kao i veliki broj utakmica.

- Na meni je da se borim i dokazujem svakog dana. Da li će vredeti, to će trener proceniti, i na osnovu toga videti da li mi je mesto ovde ili ne. Dok sam bio u Čacku, Željko nam je održao nekoliko treninga, tako da je osećaj sjajan. On je jedan od najboljih trenera u Evropi i stvarno je čast raditi sa njim. Svaki trening mi dosta znači i tokom svakog treninga naučim nešto novo. Lepo iskustvo koje će mi pomoći u daljoj karijeri - zaključio je Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading