DONČIĆ POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ: Trese se Slovenija posle OVIH REČI!

Autor:

Sport

05.08.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Dončić analizirao način na koji je njegova reprezentacija poražena od Francuske.

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Košarkaši Slovenije poraženi su od Francuske u polufinalu Olimpijskih igara, a meč je odlučen promašajem Prepelića u poslednjoj sekundi utakmice.

Dončić je držao loptu tokom većeg dela napada, a onda proigrao saigrača, koga je blokirao Batum, pa su "trikolori" prošli u finale.

Posle meča, as Dalasa bio je vidno utučen ishodom, ali se već okrenuo borbi za bronzu.

Sve ste videli. Samo mogu da kažem da sam mnogo ponosan, svi smo dali 100 odsto, dva meseca smo radili jako da bismo bili ovde. Iznenadili smo mnoge i ponosni smo. Imamo još jednu utakmicu za kraj”, rekao je Luka. “Uradili smo sjajan posao. Nećemo se još predati. Žrtvovali smo celo leto da bismo bili ovde - rekao je Luka, pa objasnio zašto je povukao neočekivan potez u poslednjem napadu.

Batum je pomagao, morao sam da dodam. Bio je dobar prodor, ali je banana bila fantastična. Oni veruju meni, ja verujem njima. To je bio dobra kombinacija.

Dončić se zahvalio velikom rivalu, koji je prišao da ga uteši posle poraza.

Lep je gest. Prišao mi je i rekao mi da mrzi da igra protiv mene. Mnogo ga poštujem, to je pravi potez - dodao je Luka Dončić.

Podsetimo, Slovenci će se za bronzano odličje boriti sa Australijom, koja je izgubila od SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Knn

05.08.2021 19:20

Dončiću kapa gore,Jokiću kapa dole. Uvek se uči od heroja u srcu i duši!

Rade

06.08.2021 08:47

Analiza čega ??? Dončić je ubacivao tek svaku 4 loptu u koš i nije šutirao celu zadnju četvrtinu ! Jedino je imao dobre asistencije do poslednjeg napada koji nije dobro organizovao, jer nije bilo ni dvojke ni jednog običnog polaganja, čime bi dobili utakmicu i otišli u finale. Ako je neko kriv za to što SLO nije u finalu to je on a ne sudije. Inače je odličan igračl, ali sa slabim učinkom na OI !