PARTIZAN DOVODI ELITNOG PLEJA: Željko spremio najveću EKSPLOZIJU do sada

Autor:

Sport

06.07.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ne staju sa pojačanjima.

RepublikaFoto: KK Partizan
Željko Obradović

Bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković nalazi se na meti Partizana, saznaje Republika.

Prekaljeni plejmejker (33, 197) je velika želja novog trenera crno-belih Željka Obradovića, koji ulaže maksimalne napore kako bi posle dovođenja Kevina Pantera i Alekse Avramovića u Humsku privoleo i popularnog Pefija.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Marković

Marković je prethodne dve sezone proveo u Virtusu gde je beležio sjajne partije i uz Miloša Teodosića je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate koje je ređala ekipa Aleksandra Đorđevića.

Iskusni organizator igre je karijeru započeo u Atlasu 2005. godine, a potom je na veliku scenu dospeo nastupajući za Hemofarm. U inostranstvo se otisnuo 2010. godine, od kada je igrao za Beneton, Valensiju, Banvit, Unikahu, Zenit, Himki i već pomenuti Virtus.

Podsetimo, Pefi se pre pet godina oprostio od reprezentacije, a sa "orlovima" je osvojio po jedno srebro na Olimpijskim igrama, Evropskom i Svetskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading