JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED GROBARE: Obradović doveo MOĆNO pojačanje u Partizan!

Autor:

Sport

06.07.2021

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se nova akvizicija crno-belih i objasnila zbog čega je stavila paraf na dvogodišnji ugovor.

RepublikaFoto: Starsport
Povratnik na klupu Partizana Željko Obradović

Novo pojačanje Partizana Aleksa Avramović istakao je u razgovoru za klupsku televiziju da je odabrao crno-bele zbog trenera Željka Obradovića, a dodao je da sa nestrpljenjem iščekuje da zaigra pred Grobarima.

Posle razgovora sa trenerom Željkom Obradovićem shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem kao u radu sa njim i projektu koji mi je predstavio. Stvarno sam mu duboko poverovao u to što mi je rekao, jer ima veliku energiju i entuzijazam. Nije mi puno trebalo da me ubedi da napravim pravi izbor - rekao je Avramović, pa dodao:

Kada vas zovne najbolji trener Evrope i sveta, ne razmišlja se puno. On zna najviše košarke od svih ljudi koji su ikada radili na ovom prostoru Evrope. Mislim da ću stvarno napredovati na individualnom i taktičkom planu kroz rad sa njim i radujem se tome.

Za kraj, reprezentativni bek je poslao moćnu poruku Grobarima.

Nadam se da će biti dosta navijača, pogotovo jer je prošla sezona bila drugačija. Bilo je teško igrati bez publike, treba ti ta dodatna energija koju daju navijači. Partizanovi navijači su svakako jedni od najboljih u Evropi i nadam se da će biti tu da nas bodre do svih naših ciljeva - podvukao je Aleksa Avramović.

Podsećanja radi, ovaj 26-godišnji Čačanin je minulu sezonu proveo u Estudijantesu, a na društvenim mrežama su isplivale njegove objave mržnje prema "parnom valjku" koje je pisao u prethodnom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading