DANILOVIĆ ODUŠEVLJEN: Partizan će se sa Obradovićem vratiti na stare staze!

Autor:

Sport

26.06.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je izuzetno zadovoljan zbog povratka Željka Obradovića u Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović

Najtrofejniji evropski stručnjak vratio se na klupu crno-belih, što je oduševilo i nekadašnjeg njegovog učenika, iz vremena kada je Partizan osvojio Kup evropskih šampiona.

Prvog čoveka srpske košarke ova vest zatekla je u Valensiji, gde će večeras prisustvovati polufinalnom duelu Evrobasketa, u kome izabranice Marine Maljković igraju protiv Belgije za ulazak u finale.

- Povratak Željka Obradovića u Partizan je velika i važna stvar, ne samo za klub nego i za srpsku košarku u celini. Siguran sam da će Partizan napraviti ogromna iskorak uz najboljeg evropskog stručnjaka, u svakom pogledu! Za našu košarku je od izuzetne važnosti da u srpskim klubovima radi što veći broj vrhunskih stručnjaka, jer uz njih stasavaju talentovani igrači i nove generacije trenera koje će ih jednom zameniti - rekao je Danilović za ''Žurnal''.

Predrag Danilović bio je igrač u prvoj trenerskoj sezoni Željka Obradovića, kada je "parni valjak" ostvario najveći klupski uspeh u Istanbulu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading