PUKLO! Bobi pravo u METU - Marjanović OTKRIO zbog čega je Jokić ODJAVIO Srbiju!

Autor:

Sport

23.06.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski gorostas izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
Boban Marjanović i Nikola Jokić

Srpski centar Boban Marjanović rekao je, u razgovoru za grčke medije, da se "nešto dogodilo" što je prelomilo da Nikola Jokić odluči da propusti nastup za reprezentaciju Srbije predstojećeg leta.

Svako ima svoju tačku gledišta. Kada su u pitanju državni timovi dobili smo poziv da odlučimo da li da budemo tu ili ne. Poštujem sve odluke i igrače koji ne žele da butu tu. To je njihova odluka i niko ne odbija reprezentaciju zato što ne želi da igra. Uglavnom postoji problem, nešto se dogodilo i moramo da razumemo situaciju u svakom trenutku - jasan je as Dalasa, koji je potom dodao:

Na ličnom planu mi je cilj da se domognem Olimpijskih igara. Naravno, ukoliko to ostvarim, cilj će biti da se pobedi i napreduje iz meča u meč. Ne možete da budete savršeni, ništa nije savršeno u životu. Ali možete da bude jako dobri i to je onda odlično. To je nešto čemu bi trebalo da težimo - zaključio je Boban Marjanović.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Bobi progovorio o Jokićevom otkazu

Podsećanja radi, "orlovi" su na prošlim OI osvojili srebrnu medalju, a za plasman u Tokio u grupnoj fazi kvalifikacionog turnira u Beogradu boriće se sa Filipinima i Dominikanskom Republikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Solo

23.06.2021 16:50

Neznam sta je to "puklo" po ovom da mi to vec neznamo cak i od Bobana da Jokic nece da zaigra za Srbiju..A razlog tome jos nismo culi od Jokica..svi se razmecu da odgovore umesto njega:njegov otac,njegovi kosarkaski drugovi i samo cekamo da jedan od njegovih konjova progovori ali na to cemo verovatno da sackamo..Zato se i vidi neozbiljnost i jedna nedorasla osoba koja nesme da stane pred kamerama i kaze ljudima zasto nece da igra za reprezentaciju Srbije nego bezi po Somboru i samo izaziva jos vecu farsu..

Miki

23.06.2021 18:04

Rodoljubi ginu za svoju zemlju…dalji komentar nije potreban!

Laza

23.06.2021 21:08

Kakav naslov vesti.. :-)

Stefan

23.06.2021 22:27

Izgubih 50 sekundi zivota