BEZ DLAKE NA JEZIKU: Bjelica OPLEO po Jokiću

Autor: Republika

Sport

23.06.2021

10:30

Iskusni reprezentativac rekao ono što je svima na duši.

Starsport/Ilustracija
Nemanja Bjelica i Nikola Jokić, ilustracija

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je u razgovoru za "Sportski žurnal" bez dlake na jeziku otkrio šta misli o neigranju za nacionalni tim.

Iako nije imenovao Nikolu Jokića, između redova se može shvatiti da o njemu priča.

Nema tu šta da se razmišlja. Već više od decenije, čim završim sezonu u klubu, slede obaveze u državnom timu. Pokušaću da budem direktan koliko je to moguće i da izbegnem fraze. Meni je reprezentacija sve. Predstavljati Srbiju za mene je čast i zadovoljstvo. Što sam stariji i iskusniji, vidim da ni klupske titule, niti lična dostignuća ne mogu da se mere sa onim što si uradio za svoju zemlju. Kada kao sportista imaš priliku da usrećiš svoj narod, to je neprocenjivo - rekao je Bjelica.

Nastavio je u istom ritmu.

To ne može da se objasni. Od tada, pa do danas, to je za mene jedini ispravan način razmišljanja. Za reprezentaciju sam uvek tu i sva priča se tu završava - dodao je popularni "Profesor".

Komentari (3)

Loading
Selekom

23.06.2021 16:04

Jedino iskreno i ispravno,svaka čast.Ko pamti bilo koju titulu Bodiroginu iz klubske karijere?Al zato sve reprezetativne medalje niko ne zaboravlja.Kad Jokićevo dete bude gledalo neki"balkon"i pitalo "tata jesi li i ti ovako...?

Vukasin

24.06.2021 05:30

Gledam NBA zato sto on igra. Nikad vise sram te bilo Jokicu

Bojan

26.06.2021 11:01

Od sada nisi samo profesor nego i DOKTOR!