DOKLE VIŠE DA ME MINIRATE? Dalić ŽESTOKO udario na Hrvate - rešio da progovori o OPŠTEM LUDILU!

Autor:

Sport

23.06.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Selektor Hrvatske ZlatkO Dalić

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rešio je da "otvori dušu" nakon plasmana "kockastih" u osminu finala Evropskog prvenstva. Strateg komšija je besan na javnost zbog velikog pritiska koji je stvoren u proteklih desetak dana, a dodao je "da ga Bog čuva".

Ovih deset dana je bilo ludilo i ja to ne mogu da shvatim. Ne znam koji sam cilj ostvario. Deseti, jedanaesti, dvanaesti. Dragi Bog je uz mene i gura me kad je najteže - poručio je Dalić, pa dodao:

Ne mogu da razumem ludilo u poslednjih deset dana. Neću ulaziti u to, čuvaću svoje dostojanstvo, svoj ponos i uvek ću biti fer. Baš zbog toga bili smo srećni. Luka je znao što se događalo i šta se protiv mene radilo i pisalo. Zato je bio srećan, i svi igrači. Ali dobro, ostaćemo i dalje gospoda. Hvala svima na podršci, na kritikama. Idemo dalje - jasan je ZlatkO Dalić.

Hrvati su trijumfom nad Škotima na "Hempden parku" obezbedili prolaz dalje, gde se ukrštaju sa drugoplasiranim iz grupe E, u kojoj su Španija, Švedska, Poljska i Slovačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading