MILJENIK NACIJE PROGOVORIO O JOKIĆEVOM OTKAZU: Nikola i ja nismo na istom nivou...

Autor:

Sport

19.06.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od miljenika Srbije i bivši reprezentativac Vladimir Štimac je prokomentarisao odluku Nikole Jokića da se ne odazove obavezama u nacionalnom dresu ovog leta.

Košarkaška reprezentacija Srbije

MVP NBA lige je odlučio da propusti Olimpijske igre, a Štimac je stao u odbranu nekadašnjeg saigrača.

- Ja sam prvi koji je tužan. Nisam ljut uopšte na njega. On je igrao 109 utakmica ove sezone. Naravno da ću da ga branim, bio mi je saigrač u reprezentaciji, osvojili smo medalju Riju. Možda on ima druge probleme...Ne treba da skaču i da osude. Dosta je dao Srbiji do sada, kao što je Novak- rekao je Štimac i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Svi znaju moj odnos prema reprezentaciji, ali ja ću svog saigrača uvek podržati. Nikola i ja nismo na istom nivou, tako da ne mogu da govorim o razlozima. Nikola je već doneo Srbiji nešto. Nije da nije ništa uradio. Uzeli smo medalju u Riju.

Ko će biti ključni igrač "orlova" ovog leta?

- U našoj reprezentaciji nema najznačajnijih. Nebitno koliko je ko poena dao. Bili smo 24 sata zajedno, pomagali jedni drugima. Mora da se ima i kvalitet, ali sloga je mnogo važna. Teodosić, Bjelica, Bobi, Milutinov, videćemo šta će biti sa Bogdanom. Reprezentacija nam je svakako kompetitivna za Olimpijske igre- istakao je Štimac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suri

20.06.2021 22:38

Kad god je igrao za Srbiju igrao je kao da ima dve leve noge i dve desne ruke, igra covek za pare nece da se aka za patreotizam, ne zivi od nardnog veselja i dobrih vibracija vec od LOVE.