EPIDEMIJA OTKAZA SE NASTAVLJA: Đoković neće imati protiv koga da igra na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

19.06.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kokurencija na Olimpijskim igrama će biti nikad slabija, pošto je još jedan teniski as odustao od odlaska u Tokio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Nakon Rafaela Nadala, Dominika Tima, Roberta Bautiste Aguta, Kaspera Ruda, Gvida Pelje, Deferika Delbonisa i ostalih, učešće na Olimpijskim igrama otkazao je i Denis Šapovalov.

Kanađanin se na ovaj korak odlučio zbog strogih  protokola vezanih za ulaz sportista u Japan i poštovanja procedura u borbi sa pandemijom virusa korona. 

- Bio je to težak izbor. Oduvek sam sanjao da predstavljam Kanadu, da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Svaki sportista sanja o tome, posebno ja. Sa obzirom na ograničenja vezana za virus koronai svime što se trenutno događa, u dogovoru sa timom smo zaključili da bi bilo najbolje da preskočimo Igre. Takođe, bolovi u ramenu se ponavljaju, to utiče na igru. Zato, ne želim da igram previše i da se previše naprežem. predelili smo se da imamo dobru sezonu na travi - poručio je Šapovalov. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denis Šapovalov

Mladi kanadski teniser neće se takmičiti u Japanu, ali dodaje da će biti tu za svoju zemlju u Parizu. 

- Pariz 2024. nije tako daleko. I sigurno će mi biti drago da učestvujem na tom takmičenju - rekao je 15. igrač sveta. 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će biti apsolutni favorit u Tokiju, a s obzirom na to u kakvom je formi, vreme je da ispuni jedini neostvareni san - olimpijsko zlato!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading