IZ DENVERA SE KONAČNO OGLASILI: Želimo da Jokić igra za Srbiju, ali...

Autor:

Sport

19.06.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaških operacija Nagetsa Tim Koneli je progovorio o velikoj žrtvi Nikole Jokić koju je podneo zarad ekipe, a onda se ispostavilo da nema snage za izazove u nacionalnom dresu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Koneli je otkrio da Jokić nije želeo da ostavi saigrače na cedilu, pa nije odmarao nijedan meč tokom sezone.

- Problem je što Nikola hoće da igra svaki meč, a i što bismo mi voleli da je on stalno na terenu (smeh), a teško je napraviti dobru ravnotežu... Međutim, dve stvari su potpuno jasne - mi kao Nagetsi želimo da naši igrači budu u prilici da igraju za nacionalne selekcije, a druga je - pričaćemo sa Džokerom da se ubuduće odmara (preskače određene NBA mečeve) - započeo je prvi čovek ekipe iz Kolorada.

Jokić je razočarao navijače u Srbiji kada je objavio da ovog leta neće igrati za reprezentaciju, a iz Devera kažu da oni nemaju ništa sa tom odlukom MVP-ija NBA lige.

- Mi u klubu smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima, ali, uz to, takođe i razumemo neverovatan napor koji je ova i ovakva sezona iziskivala od naših momaka... Ova sezona je bila na poseban način komplikovana - istakao je Tim Koneli.

Već ranije se saznalo da je supruga ajboljeg centra NBA lige u drugom stanju, pa to pored umora ostaje kao glavni razlog Jokićevog neigranja na Olimpijskim igrama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading