DELIJE U TRANSU LUDUJU: Posle Ivanovića i Mitrovića, STIŽE REPREZENTATIVAC SRBIJE!

Autor:

Sport

19.06.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je žestoko krenula ovog leta! Posle Nikole Ivanovića i Luke Mitrovića, na Mali Kalemegdan stiže reprezentativac Srbije!

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport šampion Srbije je u podmaklim pregovorima sa Aleksom Avramovićem.

On je prethodne dve sezone igrao za Estudijantes. U prošloj sezoni je bio drugi strelac ligaškog dela sezone u ACB ligi sa 16.4 poena. Prosečno je beležio i 3.5 asistencija, odnosno 2.9 skokova na 36 utakmica u španskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Jaramaz i Aleksa Avramović

Avramović je ponikao u Mladosti iz Čačka, a prve profesionalne korake ostvario je u Borcu. U sezoni 2015/2016. bio je MVP Košarkaške lige Srbije, posle čega je otišao u italijanski Vareze i tamo se zadržao tri godine. Ipak, vrhunac dosadašnje karijere doživeo je u Španiji. Na leto 2019. godine potpisao je dvogodišnji ugovor sa Unikahom, a potom je zablistao na pozajmici u Estudijantesu.

Avramović je u ovom trenutku u Atini sa reprezentacijom, a njegov doprinos nacionalnom timu posledjih godina je ogromna, pošto je bio jedan od standardnih igrača u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading