EKSKLUZIVNO! Posle OTKAZA Srbiji Nikola Jokić saznao NAJBOLJU MOGUĆU vest!

Autor:

Sport

16.06.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepe vesti za porodicu Jokić.

Nikola Jokić

Centar Denvera Nikola Jokić šokirao je Srbiju odlukom da ne zaigra za "orlove" ovog leta, a prema saznanjima našeg portala Somborac je u sredu saznao fenomenalnu vest.

Naime, Nikola i njegova supruga Natalija čekaju dete, pa je verovatno zbog toga Džoker odlučio da NBA pauzu koja ga čeka u potpunosti posveti porodici.

RepublikaFoto: Facebook/Printscreen/Natalija Macesic
Nikola i Natalija saznali najlepšu moguću vest

Jokićev otac, Branislav, je u razgovoru za Republiku poručio da njegov sin ima "opravdanje" zbog čega će propustiti reprezentativnu akciju, ali nije želeo da precizira o čemu se radi.

Podsetimo, Nikola Jokić je odigrao istorijsku sezonu u kojoj je proglašen za najkorisnijeg igrača "preko bare", a nama ostaje samo da mu čestitamo i poželimo mu sreću i na privatnom planu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aco

16.06.2021 23:05

Takvi smo mi srbi.Zato nas i svrbi.

pejapeja

17.06.2021 07:25

Doslo je do zabune.Jokic misli da je on trudan pa bze bolje dao otkaz reprezentaciji.Inace mnogi ne znaju da Jokic voli konje a vole i oni njega.

Žika

18.06.2021 06:13

Ma da, prošlo važno takmičenje reprezentacije je otkačio valjda zbog toga što mu se ždrebila kobila. Novinar lepo kaže da je "saznao istinu, pošto je otkazao nastupe za reprezentaciju srbije".