DELIJE U TRANSU: Micić progovorio o sebi u dresu Crvene zvezde

Autor:

Sport

14.06.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić mu je pokrenuo karijeru.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić u dresu Crvene zvezde

MVP Evrolige Vasilije Micić već nekoliko sezona igra na najvišem nivou, a sada je otkrio šta mu je bio potez karijere.

Plejmejker Efesa je karijeru započeo u Megi, a potom je nastupao za Bajern, Crvenu zvezdu, Tofaš i Žalgiris pre dolaska u Istanbul.

On je gostujući u emisiji "U obruču" istakao da je okidač u karijeri bio dolazak na Mali Kalemegdan, kod Dejana Radonjića.

Mislim da je momenat odlazak iz Bajerna u Zvezdu i posle iz Zvezde u Tofaš. Ja sam shvatio da sam to ja - Vasa Micić, takav sam, kakav sam, i ja sebe volim. Dajem sve od sebe svakog dana i pred sobom sam čist i fer, a ako se to nekom ne sviđa šta da radim, ja to ne mogu da promenim - kaže Micić i dodaje:

- To leto je bilo okidač jer sam ja do tada prati sve vezano za košarku i znao toliko nebitnih informacija.  Prestao sam da gledam sve te utakmice i tako sam krenuo jednim drugim putem.  Shvatio sam da ima dovoljno stvari koje me ispunjavaju i koje me čine srećnim - rekao je Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading