PAKLEN TANDEM SA DRAGOVIĆEM: Levonogi štoper POJAČAO Zvezdu pred kvalifikacije za LŠ!

Autor:

Sport

14.06.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i progovorio o budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave pehar u Kupu Srbije

Defanzivac Srđan Babić izjavio je da postoji mogućnost da narednih šest meseci provede u Crvenoj zvezdi, u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem. Babića je želeo da zadrži Familikao, ali nije imao novca, a posle odličnih igara u Portugalu javila se Braga, ali je i ona u međuvremenu odustala.

Sve je otvoreno, imam ugovor sa Zvezdom još šest meseci tako da moram da se pojavim na prozivci, a videćemo da li ću i ostati. Sve je otvoreno - kazao je "zlatni orlić", pa dodao:

- Pričao sam sa upravom i trenerom Dejanom Stankovićem, njihova ideja je da zaigram sa Dragovićem, ali stvarno je dobra konkurencija. Ima pet štopera i nije lako izboriti se sa takvom konkurencijom.

RepublikaFoto: Starsport
Opet u Ljutice Bogdana - Srđan Babić

Oko interesovanja Portugalaca, Babić je razrešio sve dileme.

Hteli su da spuste na milion, čak i još, ali Zvezda nije htela da priča o tome. I dalje sam u kontaktu sa ljudima iz Famalikaa, oni hoće da me dovedu ali ne mogu da izdvoje taj novac.

Dobio sam ponudu Brage da idem tamo, naravno i Zvezda bi dobila ozbiljne pare, ali ono što ste pročitali bukvalno sve je tačno. Kao da se neko igrao. Zvezda nije odgovorila na vreme, Braga je čekala sedam dana i povukla ponudu. Sad ćemo videti šta će biti dalje - otkrio je Srđan Babić.

Kako stoje stvari, Babić bi mogao da se ponovo okuša u crveno-belom dresu u pohodu na Ligu šampiona...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading