JOKIĆ GA JE IZLUĐIVAO: Ratko Varda hteo da bije MVP-ija NBA lige!

Autor:

Sport

09.06.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratko Varda je u svom stilu prokomentarisao veliki uspeh Nikole Jokića i njegovu MVP nagradu.

RepublikaFoto: Starsport
Ratko Varda

Varda i Jokić jedno vreme bili su saigrači, u sezoni 2013/14, a evo na koji način to Ratko pamti.

- Pa uvek isto, taj čuveni prvi trening i moje kidanje ahilove tetive kada je bilo pitanje da li ću da igram uopšte ili neću. I taj prvi trening na kom me je nekoliko puta kvalitetno nasamario, da ne upotrebim neku jaču reč. Kao što je rekao Deki (Dejan Miloejvić, prim. aut.) bilo je ili da ga prebijem ili da prestanem da igram košarku. On je već tada pokazao vanserijski talenat i to neko shvatanje košarke da je sve zabava i da je taj način na koji on igra neverovatan. Posao mu je došao kao zadovoljstvo i eto..- rekao je Ratko Varda u intervjuu za B92.net.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Kako Varda vidi čitav Nikolin put od 41. pika do MVP.

- Pa pazite Nikola je dečko kome timovi iz Amerike nisu davali neke velike šanse da zaigra na visokom nivou, nisu mislili da će biti MVP i to je neko moje mišljenje, a pogledajte sad. Izuzev tog Denvera, eto. Znaju to sad svi da on nije ni trebalo da ide u NBA već u Evropu, ali je zahvaljujući generalnom menadžeru Denvera završio tamo. I pokazalo se to kao pravi potez. On je čak prvi igrač u istoriji Denvera koji je postao MVP, to je velika stvar pogotovo tamo u Koloradu- kaže Ratko Varda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading