DOMINIRAO JE NAD JOKIĆEM: Žučna RASPRAVA u studiju, bivši šampion NE POŠTUJE NBA MVP-a!

Autor: Republika

Sport

09.06.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji NBA centar Kendrik Perkins je u emisiji na američkom ESPN-u istakao da je centar Finiks Sansa Deandre Ejton mnogo bitniji igrač u seriji protiv Denver Nagetsa od Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Dan nakon Jokićeve MVP titule, šampion sa Boston Seltiksima, naveo je da je Ejton odlično spustio Jokića na samo 22 poena uz dabl-dabl ostvarenje u ubedljivom trijumfu Sansa:

- Svi znamo da je Jokić MVP, superzvezda, specijalan talenat, ali Ejton je buknuo, pronašao svoju igru i nije uplašen Jokića. Dominirao je protiv njega na obe strane terena, pogotovu u prvoj utakmici. Jokić je protiv njega dao 22 poena sa 10/22 iz igre, a na drugoj strani je imao dabl-dabl. On igra sa čvrstinom. žestinom. Ako bude dominirao kao u prvoj utakmici, Sansi će ponovo ubedljivo pobediti - rekao je Perkins.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Ejtona i Jokića

Novinar Maks Kelerman se suprotstavio Perkinsu, tvrdeći da Jokić samo nije odigrao kako se očekivalo:

- Ejton je previše "zelen" da se izbori sa Jokićem. Šta će uraditi po pitanju Jokićevih paseva? Jokić je bio umoran u drugom poluvremenu i njegova dodavanja nisu imala toliko efekta. Pričaš kako je Ejton dominirao nad Jokićem, a završio na istim brojkama. Ne, samo je igrao bolje od očekivanog, a Jokić lošije od očekivanog, pre svega zbog Ejtona, ali to ne čini Deandrea bitijim. Jokić je najbitniji! On je MVP regularnog dela, najbolji igrač u svakoj seriji, pa i ovoj. Značaj Ejtona je povezan sa tim da igra protiv najbitnijeg igrača u seriji. Ne očekujem od Jokića da bude do kraja serije bude loš dodavač - brani Jokića Kelerman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading