NA SUPROTNIM STRANAMA: Dabović iskreno o odnosu sa VRLO BLISKOM OSOBOM!

Autor: Republika

Sport

09.06.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veteranka u reprezentaciji Srbije Ana Dabović dala je izjavu medijima tokom priprema za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Stasport
Sestre Milica i Ana Dabović

Legenda srpske košarke je prokomentarisala sastav grupe u kojoj su Crna Gora, Italija i Grčka:

- Korak po korak, tako razmišljamo. Koncentrišemo se na našu grupu, ali prvenstveno na nas. Ja uvek govorim iste stvari, ako smo zdrave i složne, verujem da će i rezultat doći. Jedva čekam da Evropsko prvenstvo počne, idemo korak po korak i verujem da možemo dalje - rekla je Dabovićeva i nastavila o priključivanju nekoliko novih, mlađih igračica:

- Ja ne volim puno da pričam, mislim da je najbolji savet primer, ja se trudim da to budem sve vreme, ophođenjem prema svim igračima, poštovanjem prema reprezentaciji, državi, načinu na koji prilazim svemu ovome svih ovih godina. Ja mislim da im je to najbolji savet, a što se tiče nekih košarkaških stvari, ja im to uvek govorim kada igramo zajedno i nadam se da će uspeti nešto da nauče.

 Uz Srbiju su se iz regiona još plasirale i Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Hrvatska. Ana će se na terenu nadigravati protiv kume Jovane Pašić:

- Mnogo mi prija to. Kada smo pratile kvalifikacije za Evropsko, stvarno smo navijale za sve naše države i drago mi je da smo skoro svi tu. Moja kuma Paša (Jovana Pašić) igra, jedva čekam da je vidim. To je ipak prvenstvo, ja sam u karijeri mnogo puta igrala i protiv sestre i protiv kuma, najboljih drugarica. To je profesionalizam i kada dođe utakmica fokusiraću se na to da pobedim. Svakako sam srećna što ću videti neke od njih, a posebno moju kumu - objasnila je Ana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading