RADONJIĆ OTKRIO DETALJE: Poznato zašto su DVA IGRAČA napustila ZVEZDU!

Autor: Republika

Sport

06.06.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić objasnio je da je Džoni O'Brajant lično želeo da napusti klub.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Radonjić je u intervjuu sa "Mozzartsport" odgovorio na pitanje zašto su O'Brajant i Kino Kolom spakovali kofere iz Beograda:

- O'Brajant je na kraju tražio da ode. Odmah posle kupa. I otišao je. Što se tiče Koloma, jednostavno, na osnovu onoga što smo imali u vreme kada je veliki broj igrača bio odsutan, posle kupa i utakmica u Evroligi i Jadranskoj ligi, verovali smo da možemo da iznesemo teret sa igračima koji su bili spremni za igru - ističe Radnjić.

Dupla kruna ABA lige i Kupa Radivoja Koraća je u vitrinama, na pitanje o koncipiranju tima za narednu sezonu kaže da će se baviti posle šampionata Srbije:

- Još je rano da govorimo o tome. Čeka nas posao u Superligi, treba da završimo sezonu, pa da onda jako, jako dobro analiziramo sve što se desilo. Moramo da pronađemo način da sagledamo sve ovo iz pravog ugla kako bismo onda doneli najbolje odluke po pitanju izgleda tima. Ubrzo pošto se sezona završi počećemo s analizom, razmišljaćemo o tržištu, posle čega ćemo da pravimo konačne dogovore. Nije ni realno da to radimo u ovom trenutku, nekoliko dana posle osvojene titule. Dosta je naravno faktora o kojima treba razmišljati, pre svega zbog korone. U ovu sezonu smo ušli svesni postojanja virusa, ali niko nije znao kako će to da utiče na sve - izjavio je Radonjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading