HRVAT PODELIO SRBIJU: Odgovorio ko ima VATRENIJU PUBLIKU - Zvezda ili Partizan!

Autor: Republika

Sport

02.06.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški trener Slaven Rimac naveo je da su mu najdraža gostovanja u Beogradu Crvenoj zvezdi i Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Susret "večitih"

Bivši trener Cibone i Cedevite gostovao je u popularnom hrvatskom podkastu "Inkubator" gde je odgovarao na pitanja gledalaca.

Rimac je uporedio navijače "večitih":

- Zvezdina publika ima neke navijače koji bojkotuju ABA ligu. Partizan ima daleko najbolju publiku. Svaki put je bila puna dvorana - rekao je Rimac i podelio anegdotu koja najbolje ilustruje vatrenu atmosferu:

- Ostalo je dvadesetak sekundi do kraja. Dva igrača su dobili upaljače u glavu, Andrija Stipanović i Džastin Kobs. Sudije su se okrenule i rekle nam da možemo u svlačionicu i tu je Andrija prvi, pošto je bio krvav i besan pozvao da idemo u svlačionicu, neće više da igra. Ja mu kažem: ' Gde ćeš sad? Deset puta sam igrao na ovom gostovanju, nijednom nisam pobedio. Sad mi je prilika da pobedim šest razlike, ne ideš nigde. Završićemo taman da bombe padaju' - ispričao je Rimac, nadovezavši se kako je posle meča na pres konferenciji odgovorio da nije sklonio ekipu sa terena jer nije osećao da je atmosfera toliko opasna.

Potom je kažnjen od Disciplinske komisije, jer je svojevrsno podržavao navijačke ekscese.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading