POTRES PRED MEČ BROJ 4: Milojević želi POVRATAK u Beograd!

Autor:

Sport

23.05.2021

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević očekuje da četvrta utakmica finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde bude zahtevna kao i prethodne.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Budućnosti Dejan milojević

Četrvti meč finala regionalne lige igra se sutra od 20.30 u Podgorici, a Crvene zvezda vodi 2:1 u seriji do tri pobede, nakon što su Podgoričani u "Morači" dobili treći meč 75:71.

- Čeka nas četvrta utakmica, koja će takođe biti zahtevna, kao i prethodne tri. Nemamo mnogo vremena za oporavak, odmor, ni za preveliku analizu. Pokušavamo da u hodu uradimo sve što možemo da budemo što bolji i da vratimo seriju za Beograd - rekao je Milojević za sajt ABA lige.


Košarkaš Budućnosti Vili Rid kaže da njegov tim u četvrtom susretu mora da poboljša igru u ofanzivi.
 
RepublikaFoto: Tanjug, Photo: Mega Bemax/Ivica Veselinov

- Svakako da možemo da smanjimo broj izgubljenih lopti, siguran sam da i u odbrani možemo bolje. Napravili smo nekoliko grešaka u trećem meču, ali je odbrana funkcionisala na visokom nivou. Nadam se da ćemo malo ubrzati u napadu i stvoriti mogućnost za postizanje lakih poena. Ukoliko u tome uspemo, zabeležićemo pobedu i izboriti peti meč - rekao je Rid.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading