ZVEZDA SE OŠTRI PRED DRUGI MEČ U MORAČI: Crveno-beli MOTIVISANIJI nego ikad napadaju Budućnost!

Autor:

Sport

23.05.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde nakon tesno izgubljene treće utakmice u finalu ABA lige pripremaju se za četvrti meč koji će se igrati u ponedeljak od 20.30 časova u dvorani "Morača".

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezda Dejan Radonjić zahteva koncentraciju od svojih izabranika.

- Prevelikog vremena za pripremu naredne utakmice nema i pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Treba skoncetrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći meč- rekao je trener crveno-belih.

Kapiten Branko Lazić je svestan težine četvrtog meča.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

- Iza nas je teška utakmica, jedan dan iskoristićemo za odmor, trening i pripremu narednog meča. Moraćemo borbeno u ovaj meč, sa puno energije kao i uvek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i ispravimo i korigujemo neke stvari iz prethodnog duela- rekao je kapiten crveno-belih.

Meč broj 4 igra se u ponedeljak, ukoliko bude bilo potrebno peti odlučujući meč serije na programu je u petak u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading