CRNO-BELA EUFORIJA: Ljubimac Grobara izabrao Partizan pre NBA!

Autor:

Sport

20.05.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Barselone i miljenik "Grobara" Leo Vestermen ponovo je govorio o ljubavi prema Partizanu.

RepublikaFoto: MN Press
Vesterman i Lovernj

Vesterman će narednog vikenda igrati sa Barsom na Fajnal-foru Evrolige, a od se podsetio dolaska u Humsku.

- Bio sam prvi igrač iz Francuske koji je igrao u Srbiji. Sećam se priče tada od mnogih kako pravim grešku što odlazim u Srbiju. Govorili su mi da nije sigurno, kao da će nešto loše da mi se desi. Ipak niko od njih nije shvatao koliko sam želeo da zaigram za Partizan- rekao je 28-godišnji plejmejker za "Maksbet".

Francuz je ispričao kada je krenula priča sa crno-belima, to se desilo pre nego što je potpisao za Partizan.

RepublikaFoto: Starsport

- Žofri i ja kao klinci u akademiji gledamo utakmicu Partizana. Na terenu Veličković, Tripković, Tepić, ostali smo oduševljeni i od tada sam želeo da igram za Partizan. Nekima je bio san da budu u NBA ligi, ali za mene je Partizan bio NBA i drago mi je što sam ispunio taj san. Danas imam ćerku i sina, zovu se Mila i Milan, srpska imena. Toliko sam zavoleo Srbiju da je postala deo mene, a očigledno su i navijači prepoznali to kod mene pa me i dalje pominju u pozitivnom svetlu. Srbija će za mene uvek da bude druga kuća, kao i Partizan- zaključio je Vesterman.

Vesterman je ovim rečima podgrejao želju "Grobara" da ponovo vide ljubimca na delu u crno-belom dresu, a ukoliko je Partizan za njega NBA, zašto ne bi završio karijeru u Humskoj?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading