ZVEZDA I BUDUĆNOST PREDMET SPORA: Ostoja Mijailović NAJAVIO TUŽBU pres sudom u Lozani!

Autor:

Sport

20.05.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je najavio tužbu pred sudom u Lozani zbog sukoba interesa Crvene zvezde i FMP-a, odnosno Budućnosti i Studentskog centra, novog člana prve ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Ovogodišnji finalisti Zvezda i Budućnost imati svoje razvojne timove u okviru istog takmičenja, a prvi čovek crno-belih je već najavio šta bi moglo da se desi u narednoj sezoni.

- Partizan se jasno zalaže za to da jedna uprava ne može imati pod svojom kontrolom ili u partnerskom odnosu dva kluba u istom rangu takmičenja. Primera radi, da se Mladost iz Zemuna plasirala u ABA 1 ligu, što im od srca želimo, mi bismo okončali naš ugovor o saradnji. Isto to očekujem od Budućnosti. Od naredne sezone da im Studentski centar više ne bude partner, nego rival- rekao je Mijailović za Telegraf.rs.

Isto važi i za Crvenu zvezdu i FMP, što Mijailović traži da se razreši.

- Tu kompletna situacija mora da se do kraja istera i razrešenje tog problema ćemo tražiti pred jedinom institucijom koja je za to dovoljno kompetentna, a to je CAS u Lozani. U prošlosti je ishod utakmica bio vrlo izvestan kada su u pitanju dueli našeg gradskog rivala i kluba iz Železnika. Šta će biti u sezoni koja dolazi, videćemo. Za ugled same ABA lige u Evroligi i regularnost lige je od ključnog značaja da unutar lige ne postoji nikakav sukob interesa i na tome bi ne trebalo, nego morali svi zajedno da radimo- decidiran je Mijailović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading