PRETNJA IZ PODGORICE: Najbolji košarkaš Budućnosti poslao MOĆNU PORUKU Zvezdi!

Autor:

Sport

20.05.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Budućnost Volija Danilo Nikolić uveren je da njegov tim može da izbori majstoricu finala ABA lige protiv Crvene zvezde koja vodi sa 2:0 u finalnoj seriji.

RepublikaFoto: Starsport

Nikolić veruje u preokret

Budućnost je imala prednost od sedam poena na startu poslednje četvrtine, ali najbolji igrač crnogorskog tima iz tog susreta Danilo Nikolić, veruje u preokret.

- Loše smo otvorili meč, jurili smo razliku do 3. četvrtine, kada smo napravili ogroman preokret. Nismo uspeli da zadržimo prednost, lako smo "prosuli" rezultat - istakao je Danilo Nikolić.

Nikolić je bio kreator preokreta sa šest trojki iz isto toliko pokušaja, ali su njegovih 26 poena i osam skokova bili uzaludni.

- Previše oscilacija je bilo u igri, mnogo glupih grešaka u odbrani. Ni u napadu nismo bili dovoljno odlučni da privedemo meč kraju na način na koji je trebalo- naglašava 28-godišnji Podgoričanin.

Budućnost u "Morači” nije izgubila u ABA ligi od 20. oktobra 2019. godine i poraza od Primorske (83:80). Od tada je nanizala 20 pobeda.

- Nismo ostvarili ono što smo zacrtali - da se iz Beograda vratimo sa brejkom. Siguran sam, međutim, u odbranu domaćeg terena i vidimo veliku šansu da izborimo majstoricu- zaključio je Nikolić.

Treći meč Crvena zvezda - Budućnost se igra u subotu od 20.30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading