SKINULI GA S GRBAČE: Partizan završio sa Vujoševićem

Autor:

Sport

19.05.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrda je stigla od strane predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Vujošević

Prvi čovek Partizana je otkrio da klub iz Humske od danas, 19. maja 2021. godine, više ne duguje ni dinar Dušku Vujoševiću.

Ostoja Mijailović je poručio trofejnom stručnjaku da je sa dugom gotovo.

Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme - rekao je Ostoja za "24sedam".

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Podsetimo, Vujošević je nedavno govorio o visini duga, neisplaćenim dugovanjima i dogovorima koji nisu ispoštovani.

Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo - poručio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading