NATHO OŠTAR POSLE PORAZA: Nedostaje nam Asano! Kup možemo da uzmemo uz sreću

Autor: Tanjug

Sport

19.05.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac bez dlake na jeziku nakon neuspeha "Parnog valjka" u Lučanima.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natho protiv Mladosti

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je da crno-beli u porazu protiv Mladosti nisu prikazali pravu igru, ali da je mnogo važnije da se osvoji Kup.

Partizan je u utorak na zatvaranju sezone u Superligi izgubio u Lučanima 1:0, a prvenstvo je završio sa skorom od 31 pobede, dva remija i pet poraza na drugom mestu na tabeli sa 95 bodova.

- Ovo nije bila dobra utakmica za nas. Sada možemo da nađemo mnogo razloga i kažemo umorni smo, mislimo na Kup, kraj je godine, ali ono što je ključno je da nismo igrali našu igru, naš stil. Nismo našli momenat da damo gol - rekao je Natho za klupski sajt.

Izraelac ističe da je to teška utakmica, kao i da su sada sve misli usmerene na finale Kupa 25. maja protiv Crvene zvezde.

- Ne volimo da gubimo, jer igramo u Partizanu, ali do sutra ovo sve mora da se zaboravi i misli se samo na Kup. Imamo nekoliko povređenih fudbalera, ali se nadam da će oni biti spremni do tada. Svi znamo šta se desilo i sa Asanom, on nam nedostaje, ali sada se ide bez njega. Moramo da damo 101 posto snage i da uz sreću tog dana uzmemo Kup. Sada je najvažnije da pobedimo i uzmemo Kup - zaključio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading