DA LI JE I ON ŽRTVA VELJE NEVOLJE I EKIPE!? Sanja Mihajlović već dve godine traga za sinom Goranom, ali od njega ni traga!

Autor: Republika

Hronika

19.05.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve godine Sanja Mihajlović iz Beograda traga za sinom Goranom. U trenutku nestanka imao je nepune 22 godine.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

NJegovo ime našlo se na famoznom spisku, objavljenom u medijima, onih o čijoj se sudbini ništa ne zna, a povezuju se sa kriminalnim sukobima. Svakih sedam dana odlazi u policiju, a odgovor je uvek isti: "Još ništa!"

I svaki put se sa suzama vraća svojoj unuci, Goranovoj ćerkici, kojoj je sada već tri godine. Na detinja pitanja o tati, samo uzdahne.

- Samo želim da znam da li je živ ili nije - počinje Sanja svoju potresnu ispovest za "Novosti".

- I želim pravdu za svoje dete, ako mu je neko nešto nažao učinio, da za to odgovara. Moj Goran je nestao 1. aprila 2019., a narednog meseca mu je bio rođendan.

Porodica Mihajlović od tog dana nema mira, ni spokoja. Sanja i suprug danonoćno traže prvenca. Određena saznanja imaju, i sve to su priložili inspektorima u Policijskoj upravi Beograd.

- Tog dana ja sam radila, a Goran je izašao iz kuće - priča Sanja. - Javio se ocu i supruzi Katarini i poručio da će brzo da se vrati. Noć je uveliko pala, a njega nije bilo. Nije se javljao ni na telefon. Katarina nam je rekla da sigurno nešto završava. Kada je prošlo sedam dana, a on se nije pojavljivao, niti javljao, nestanak smo prijavili policiji.

Tada je počela i agonija ove porodice, počeli su da vraćaju film unazad ne bi li došli do bilo kog detalja bitnog za istragu. Goran je sa suprugom i ćerkicom živeo u drugom stanu, ali se iznenada, sedam dana pre nestanka, vratio u roditeljski dom.

- Nismo ništa pitali, ni suprug, za koga je Goran mnogo vezan, ni ja - priča Sanja. - Videlo se da nešto nije u redu. Noć uoči nestanka bio je veoma nervozan, prethodno je bio na žurki kod druga Nina Šuntića. Ujutru je izašao i telefon mu je bio dostupan do 16.30. Od tog trenutka kao da je u zemlju propao.

Policija je Goranov automobil, kojim je otišao da se nađe sa drugom, pronašla 12. aprila u Novom Beogradu. U autu je bio i pištolj, kao i pasoš i lična karta Gorana Mihajlovića. Da apsurd bude veći, iako je njegov nestanak prijavljen, i nema ga, policija mu je napisala krivičnu prijavu za nedozvoljeno držanje oružja.

- Posle izvesnog vremena, krenuli smo sami u potragu - priča Sanja. - Došli smo i do snimaka sa kamera, gde se vidi da se sreo sa Ninom Šuntićem, i da je ušao u njegov "smart". Goranov džip je ostao na parkingu u Resniku. Sve se to vidi na kameri. Posle izvesnog vremena, kamera je zabeležila i muškarca sa bradom, naočarima i kačketom kako dolazi i otključava vozilo mog Gorana i odvozi ga negde. I to oko 16.30, a od tog trenutka i telefon mog sina je nedostupan.

Prema Sanjinim rečima, Šuntić je kasnije njima rekao da je Gorana ostavio na Buvljaku u Novom Beogradu i da ga otada više nije video.

- Sve sam ovo ispričala policiji, ali još čekam rezultate istrage - staloženo priča Sanja, u kojoj još tinja slabašna nada da je Goran možda živ. - Organizovao je ćerkici prvi rođendan 22. februara, a eto posle mesec i po dana je nestao.

U ovom trenutku Sanja Mihajlović i njena porodica ne znaju da li ekipa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ima veze sa nestankom njihovog Gorana. Oni samo traže da se utvrdi šta se sa njim dogodilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading