NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Pitali su Milojevića o Zvezdi, trener Budućnosti odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

12.05.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg Podgoričana pred odlučujuće bitke.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Budućnosti Dejan Milojević

Trener Budućnosti Dejan Milojević rekao je, posle plasmana Crvene zvezde u finale ABA lige, da su se dve najbolje ekipe zasluženo i očekivano našle u samoj završnici regionalnog takmičenja.

Očekivao sam Zvezdu u finalu, ali svaka čast Igokei na svemu što je napravila ove sezone. Čestitam Zvezdi i Dejanu Radonjiću ulazak u finale, a kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe će se boriti za titulu. Verujem da će sve utakmice biti jako dobre i da će moja ekipa dati sve od sebe - rekao je nekadašnji strateg Mege, pa dodao:

Pokušaćemo da sakrijemo mane, a da dovedemo do izražaja prednosti. Kako serija bude odmicala, obe ekipe će se prilagođavati. Zvezda je evroligaška ekipa, sastavljena od igrača koji su navikli da igraju teške utakmice i sigurno im finalni dueli neće biti neka nova situacija. Ali, i mi imamo momke koji su igrali bitne utakmice i osvajali trofeje, tako da sam siguran da će ljubitelji košarke uživati - jasan je Dejan milojević.

Finale počinje u nedelju u 18.30 sati u Beogradu, a Budućnost je imala četiri dana više za odmor od Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
srce šumadije

12.05.2021 11:51

Crnogorci trenutno imaju jači tim i bolju klupu, a mi smo tu baš tanki.