NE IZGLEDA DOBRO: Dejan Radonjić ŠOKIRAO navijače pred finale sa Budućnosti!

Autor:

Sport

11.05.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom nad Igokeom u "majstorici" polufinala ABA lige, ali je nakon plasmana u finale regionalnog takmičenja zabrinuo navijače.

RepublikaFoto: Starsport

KK Crvena zvezda

Radonjić je posle meča rekao da konačna razlika (76:53) nije bila realna.

- Krenuli smo dobro, igrali u oba pravca dobro. U drugoj četvrtini bilo je par grešaka, loših odluka... I dalje smo imali dobru prednost, ali bili smo opterećeni ličnim greškama, što je naravno projektovalo probleme u nastavku. Oni su kvalitetnom igrom stizali prednost, došli do prilike da utakmica izgleda kakva je bila. Dobrom odbranom smo pre svega uspeli da dođemo do koševa i na kraju i pobedili razlikom koja nije realna za meč.

Prva utakmica finala je za četiri dana, a trener Zvezde je dobro zabrinut pred utakmice sezone.

- U ovom trenutku je naravno fokus na to kako ćemo u narednim danima iskoristiti ovo vreme da eventualno oporavimo pre svega Voldena, koji je tokom drugog dela opet osetio bol koji je imao u zadnjih 10 dana. Ne izgleda dobro. Pričaćemo naravno o finalnoj seriji i mečevima koje igramo. Ostvarili smo ono što je trebalo, ušli smo u finale i okrećemo se razmišljanjima o našoj problematici, pa onda o ostalom- dodao je Radonjić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading