DUŠAN SAVIĆ BRANI MIKU ALEKSIĆA! Afera sa silovanjem mu je smeštana 18 meseci!

Autor: Republika

Hronika

11.05.2021

21:34

Emisija „Dok anđeli spavaju” Marine Rajević Savić, u kojoj je ugostila Biljanu Mašić, profesorku FDU i suprugu Miroslava Mike Aleksića, učitelja glume koga su bivše učenice optužile za silovanje, izazvala je burne reakcije.

ST/D. KADIĆ

Između ostalih, voditeljku je žustro napala dramska spisateljica Biljana Srbljanović. Tim povodom, Objektiv je pozvao Marininog supruga, proslavljenog fudbalera Dušana Duleta Savića.

Mnogi mediji su već osudili Miku iako sud nije doneo nijednu presudu protiv njega. Protiv Mike se vodila orkestrirana hajka, koja je bila pripremana još pre godinu i po dana, dakle mnogo ranije nego što se sve ovo izdešavalo. Moja supruga je odlučila da snimi emisiju u kojoj će se čuti druga strana priče, i to posle četiri meseca medijskog linča. Znate, kada se desi cunami, on sve nosi pred sobom, a tada je nemoguće da se onaj drugi glas čuje. Ko je lud da u takvoj situaciji bilo ko pokuša išta da pokaže? To je prosto nemoguće – rekao je Savić za Objektiv i dodao da je njegova supruga čekala pravi trenutak da uradi ovakvu emisiju.

Čekala je da se situacija malo slegne i napravila emisiju koju su mnogi zloupotrebili. Neki su mnoge stvari izvlačili iz konteksta i uzimali isečke iz emisije bez Marininog pristanka, neki su apelovali da se emisija uopšte ne gleda, kao na primer Srbljanovićka, ali to nije ništa drugo nego vid ozbiljne manipulacije koja ukopava jednog čoveka koga sud nije osudio – zaključio je Savić.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Slađana

12.05.2021 11:46

Pored toliko svedoka i oštećenih treba da ga osude.