SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA U PRVOJ ISPOVESTI ZA MEDIJE: Moj muž nije kriv! Sve su to dobro organizovali....

Autor:

Hronika

29.04.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića, poznatog učitelja glume koji je osumnjičen za silovanje, prvi put od njegovog hapšenja otkriva sa čime se suočava i kroz šta prolazi od kada su optužbe protiv njenog muža isplivale u javnost.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Biljana Mašić

- Mika je strašan borac i verujem da nije kriv. On je čovek koji se ne da. Oni su u jednom danu srušili ceo nečiji život, karijeru, čast... Sve su to dobro organizovali kroz institucije sistema, ne dajući mu priliku da kaže ijednu reč - rekla je profesorka Biljana Mašić.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu produžio je pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću za još 30 dana, nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv njega. Aleksiću se na teret stavlja dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading