MILOJEVIĆ PECNUO ZVEZDU: Trener Budućnosti bez dlake na jeziku posle pobede nad Mornarom!

Autor:

Sport

03.05.2021

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Plavi" srušili velikog rivala i stigli do 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Budućnosti Dejan Milojević

Košarkaši Budućnosti savladali su Mornar u prvom duelu polufinalne serije ABA lige, a trener Podgoričana Dejan Milojević apostrifirao je igru u odbrani svojih izabranika kao ključnu za slavlje.

Takođe, Milojević je podvukao napadačku potentntost čete stratega Pavićevića, koju je izdvojio kao najbolji napad u ligi, ispred lidera regularnog dela prvenstva Crvene zvezde koja je ranije u ponedeljak nadigrala Igokeu.

Odigrali smo pravu, čvrstu plej-of utakmicu, pobedili, 1:0 je i idemo dalje. Ne bi trebalo previše pričati, ovo je samo prvi korak, ne smemo da se zadovoljimo što smo odigrali čvrstu, takmičarsku utakmicu. U ovako čvrstom meču karte su na našoj strani, a kao što sam rekao u najavi odbrana donosi pobedu u duelu protiv kvalitetne ekipe kao što je Mornar. Sem u 1. četvrtini, igrali smo jako, jako kvalitetnu odbranu - istakao je Milojević, pa dodao:

Mornar je jako dobra napadačka ekipa, pogađala je teške šuteve. Imala je periode dobre igre, ali smo tada odigrali pametno, nismo dozvolili da se odvoji na više od osam razlike. Brzo smo se vratili u igru i kada smo uspostavili agresivniju odbranu, okrenuli smo utakmicu i zasluženo slavili - poručio je Dejan Milojević.

Za kraj, bivši strateg Mege je pohvalio Barane rečima da su najbolja napadačka ekipa na Jadranu, ali i da bi voleo da se serija okonča već u dvorani Topolica.

- Značilo bi nam, naravno, da sve završimo u Baru. Vraćanje ovde i ulazak u treću utakmicu bi nas sigurno dodatno opteretio. Mornar je ekipa koja može svakog da pobedi, već nas je savladala u Baru. Ako tamo ne budemo u sve četiri četvrtine kao što smo bili u ove tri, nećemo pobediti. Moramo da budemo jako, jako čvrsti, da ih teramo na teške šuteve, jer je ovo napadački najbolja ekipa u ligi. Ako ih pustite, mogu da pobede bilo koga - zaključio je Milojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading