ZVEZDO, OPREZ! Rafalna PALJBA Budućnosti - Mornar POTOPLJEN u Morači!

Autor:

Sport

03.05.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti savladali su Mornar u Morači u prvoj utakmici polufinala ABA lige rezultatom 97:88.

RepublikaFoto: aba-liga.com
Detalj sa meča Budućnost-Mornar

Ovaj meč je bio posebno interesantan za navijače Crvene zvezde, koja čeka rivala u potencijalnom finalu plej-ofa na Jadranu, a klub sa Malog Kalemegdana je sada znatno bliži okršaju sa "plavima".

U pobedničkom sastavu istakli su se Kobs sa 22 i Ivanović sa 18, dok je solidan bio i Rid sa 13 poena i šest skokova. Sa druge strane, bolji od ostalih bio je Pulen sa 24, dok su Nidam, Bjelica i Vajthed dodali po 12 koševa.

Barani su bolje započeli susret, izuzetno efikasnu prvu četvrtinu rešili su u svoju korist sa 31:28, ali je od tada četa trenera Dejana Milojevića igrala sve bolje. Na veliki odmor je otišla sa minimalnom prednošću (52:51), a u drugom poluvremenu viđena je prava rafalna paljba Podgoričana van linije 6,75, nakon koje je bilo jasno ko će povesti u seriji.

Ranije večeras, Crvena zvezda je nadigrala Igokeu, sjajnom igrom u drugom poluvremenu, čime je takođe povela u polufinalnoj seriji sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading