IGOKEA JE ZVEZDU RAZBILA U LAKTAŠIMA, A U BEOGRADU JE BILA DRAMA: Radonjić i Lazić znaju šta je potrebno za plasman u FINALE ABA lige

Autor:

Sport

30.04.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde sa prve pozicije ulaze u plej-of ABA lige. Crveno-beli su tokom izuzetno teške sezone koja je bila ispunjena brojnim utakmicama i teškim putovanjima, "ispresecana" Kovidom, uspeli da obezbede prvo mesto na tabeli i kao domaćin otvaraju polufinalnu seriju protiv najprijatnijeg iznenađenja sezone, ekipe Igokee.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić i Branko Lazić

Prva utakmica igra se u ponedeljak od 18.30 časova u hali "Aleksandar Nikolić" bez prisustva publike. Revanš je u petak u istom terminu u Laktašima, dok bi eventualna majstorica bila zakazana za 11. maj.

Tim povodom u dvorani "Aleksandar Nikolić" po prvi put ove sezone uz prisustvo novinara održana je konferencija za medije na kojoj su o prvoj utakmici u polufinalnoj seriji govorili trener Dejan Radonjić i kapiten Branko Lazić.

- Dajemo veliki respekt ekipi Igokee, imamo apsolutno punu koncentraciju na taj prvi meč. Igokea je pokazala dosta tokom sezone, ima odličnu godinu iza sebe u ABA ligi i Evropi, imali su konstantne periode koji su pokazali njihov kvalitet. Ekipa ima svoj kvalitet, jako dobro, precizno i karakterno igra, a mi moramo da budemo bar jednaki da bismo mogli da računamo na pobedu. U onom meču u Laktašima su pokazali svoj kvalitet, mi smo tada odigrali jako loše. U Beogradu je duel bio nešto drugačiji i pre svega jako interesantan, taj meč je pokazao da moramo da budemo vrlo oprezni i spremni za meč u ponedeljak. Iskreno, u tom meču gde smo ih pobedili tek na kraju, da su oni dobili bilo bi zasluženo. Koristimo vreme da što spremniji uđemo u meč - rekao je trener crveno-belih.

- Što se tiče utakmice i početka plej-ofa, drago mi je da smo uspeli da ispunimo prvi od nekoliko ciljeva, a to je da budemo prvi i obezbedimo prednost domaćeg terena. Shodno tome ćemo da pristupimo utakmici u ponedeljak. Želim da pohvalim igru Igokee, igraju dobro tokom cele sezone, pokazali su pravu igru i pristup, biće izuzetno jaka i teška utakmica, a daćemo sve od sebe da obezbedimo prolaz dalje - istakao je kapiten crveno-belih.

U nastavku možete pogledati kompletnu konferenciju  i odgovore trenera i kapitena Crvene zvezde o predstojećoj seriji, kvalitetima ekipe Igokee, činjenici da će se završnica igrati bez publike, povratku Jagodić-Kuridže i pritisku koji utakmice za trofeje koje slede nose sa sobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading