PRED PLEJ-OF ABA LIGE: Veliki LJUBIMAC Delija se VRAĆA na Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

29.04.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As koji je stekao velike simpatije Zvezdaša, sada funkcioner u Igokei, se oglasio uoči odlučujućih borbi na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Kori Volden, plejmejker Crvene zvezde, na meču protiv Igokee

Sportski direktor Igokee Vuk Radivojević najavio je za "Maxbetssport" predstojeći polufinalni sudar kluba iz Laktaša i Crvene zvezde.

Igokea stiže na Mali Kalemegdan u ponedeljak, a košarkaš koji je ostavio dubok trag u oba kluba zadovoljan je načinom na koji su odigrali regularni deo ABA lige.

– Šta drugo mogu osim da čestitam momcima na prikazanom. Ko ih je gledao ove sezone nije zažalio zbog provedenog vremena. Borba, karakter, jedinstvo, sve to karakteriše ekipu Igokee ove sezone. Plasman u plej-of je samo potvrda kvaliteta i vrednog rada. Napravili smo veliki uspeh – počeo je Radivojević.

RepublikaFoto: Starsport
Sa Igokeo se vraća na Mali Kalemegdan - Vuk Radivojević

On očekuje od igrača Igokee borbenost i maksimum na terenu.

Crvena zvezda je sjajna ekipa koja je uspela da prebrodi dosta ove sezone. Znam da su imali velikih problema na nekoliko frontova, ali su sve to prevazišli i eto, ponovo je potvrdila kvalitet. Prva pozicija na tabeli je realnost za crveno-bele, a smatram da su i favoriti broj jedan za titulu. Što se nas tiče, dva puta smo igrali sa Zvezdom ove sezone, na prvom meču smo ostvarili veliku pobedu, na drugom smo izgubili, ali to je košarka. Idemo sada da se borimo. Nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo toga da dobijemo. Ovo su dueli za uživanje - dodao je Vuk Radivojević.

Podsetimo, nakon 26 kola na Jadranu Crvena zvezda je zauzela lidersku poziciju pred doigravanje, dok je Igokea najprijatnije iznenađenje lige sa čak 19 pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading