ZVEZDA OBJAVILA: Evroliga poslala VAJLD KARD na Mali Kalemegdan

Autor:

Sport

29.04.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna pozivnica za učešće stigla je na adresu Crvene zvezde.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Grb Crvene zvezde na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić"

KK Crvena zvezda dobio je specijalnu pozivnicu Evrolige za učešće juniorskog tima na završnom turniru ANGT F8 koji će se ove godine održati od od 3. do 5. juna u Valensiji!

Zvanični poziv Crvenoj zvezdi od strane Evrolige stigao je u četvrtak, a crveno-beli će se takmičiti u grupi A sa ekipama madridskog Reala, litvanskog Žalgirisa i francuskog ASVEL-a. U grupi B nalaze se ekipe Barselone, Stela Azure, Mege i domaćina Valensije.

Crvena zvezda će se tako još jednom naći na završnom turniru najjačih juniorskih ekipa Evrope koji je osvojila 2014. godine u Milanu, i još dva puta igrala finala u Madridu i Berlinu.

 

Juniori Crvene zvezde su ove godine na kvalifikacionom turniru u Železniku poraženi u dramatičnom finalu 80:82, ali će se potpuno zasluženo naći među osam najboljih juniorskih timova Evrolige.

Crveno-beli će otvoriti turnir u četvrtak 03.06.2021. godine u 12 časova utakmicom sa ASVEL-om, dan kasnije u isto vreme sledi duel sa Žalgirisom, a 5. juna od 14 časova sledi najteži ispit i utakmica sa madridskim Realom.

Finalna utakmica u kojoj će se sastati prvoplasirane ekipe dve grupe na programu je u nedelju od 11 časova u dvorani "La Fonteta" u Valensiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading