RADONJIĆ UPOZORAVA: Imaju OGROMNU MOTIVACIJU, dobro pamtimo loša iskustva iz Novog Mesta!

Autor:

Sport

19.04.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su nakon važne pobede u Ljubljani nad Cedevitom Olimpijom doputivali u Novo Mesto gde će igrati zaostali meč 18. kola ABA lige protiv Krke.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Trener ekipe Dejan Radonjić očekuje motivisanog rivala.

Duel u Sloveniji biće važan za oba tima. Crveno-beli mogu do prvog mesta na tabeli, a Krka se bori za opstanak u regionalnom takmičenju.

- Očekuje nas još jedan meč u Sloveniji u rasponu od 48 sati, posle Ljubljane imamo i utakmicu u Novom Mestu protiv ekipe Krke kojoj je svaki meč od izuzetne važnosti. Sigurno da će izaći na teren sa velikom motivacijom da izbore opstanak u ABA ligi. Mi zato moramo pre svega dobro da se pripremimo i odigramo meč sa velikom energijom i borbenošću, svesni činjenice da smo u Novom Mestu imali mnogo loših iskustava što nas dodatno upozorava pred ovaj meč- rekao je Radonjić.

RepublikaFoto: Starsport

Marko Simonović kaže da je Krka i ove sezone pokazala da može da igra protiv svih.

- Nalaze se u borbi za opstanak i svaki meč im je sada veoma bitan. Zbog svega moramo da odigramo maksimalno dobro ovu utakmicu boreći se za svaku loptu i uz veliku energiju- rekao je Simonović.

Duel je na programu u utorak od 18 časova i 30 minuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading