RADONJIĆ KONAČNO IMA RAZLOG ZA ZADOVOLJSTVO: Moramo da nastavimo u istom ritmu!

Autor:

Sport

18.04.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ostvarila je važnu pobedu protiv Cedevita Olimpije u "Stožicama", gde je preuzela u svoje ruke trku za prvo mesto. Trener crveno-belih Dejan Radonjić je konačno zadovoljan igrom svojih izabranika.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Zahvaljujući tom trijumfu i porazu Budućnosti u Baru, crveno-beli se sada pitaju za prvo mesto i osvojiće ga ako u preostala dva meča pobede Krku i Zadar u gostima.

Zvezdin trener Dejan Radonjić zadovoljno je sabirao utiske.

- Generalno smo odigrali dobar meč, iako nije na početku tako izgledalo. U drugoj četvrtini je to bilo već puno bolje i u odbrani i pametnije u napadu. Dobro smo pogađali, dobro smo kontrolisali situaciju. U nastavku smo imali jedan pad, koji je iz moje perspektive posledica i želje i kvaliteta Olimpije, koja je odigrala dobro i stigla nas na četiri razlike.

Ipak, crveno-beli su na čelu sa Ognjenom Dobrićem i Dejanom Davidovcem odbili taj nalet.

- Izdržali smo taj udar, gradili smo igru, rezultat i na kraju slavili. Nadam se samo da ćemo nastaviti u istom ritmu. Čeka nas za dva dana takođe težak meč posle ovakvog ritma, ali generalno verujem da imamo kapaciteta da spremni uđemo u tu utakmicu- dodao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading