UOČI JADRANSKOG DERBIJA: Bajić PRAVO u METU pred gostovanje Zvezdi!

Autor:

Sport

10.04.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg tima iz Laktaša.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Igokee Dragan bajić

Košarkaši Igokee u nedelju od 17 časova gostuju Crvenoj zvezdi u derbiju 25. kola ABA lige, a trener aktuelnog lidera Dragan Bajić na Jadranu priželjkuje iznenađenje u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 Posle zgusnutog rasporeda i dugih putovanja uhvatili smo malo vremena da se odmorimo i da malo treniramo pred utakmicu sa Crvenom zvezdom. Sigurno nas očekuje teška utakmica, Zvezda je tim za poštovanje, to je tim koji ima najviše ciljeve u ABA ligi – rekao je Bajić i dodao:

– Od svojih momaka očekujem da pružimo što jači otpor favorizovanom protivniku.

Iskusni strateg je analizirao crveno-bele,.

- Znamo gde je Zvezda najjača kada je u pitanju njihova igra, krasi ih sigurno ta defanziva i pritisak po čitavom terenu, napadački su jako potentni i prete sa svih pozicija. Međutim, očekujem dobar odgovor svog tima, da odigramo jednu dobru utakmicu, rastrčanu i da odgovorimo na igru Zvezde na najbolji način – rekao je Bajić, koji je potvrdio da se suočava sa kadrovskim problemima uoči gostovanja u prestonici Srbije.

 Imamo neke igrače koji su povređeni i nećemo da zaigramo u punom sastavu u toj utakmici – podvukao je Dragan Bajić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading