LEGENDARNI KOŠARKAŠ ZVEZDE UDARIO NA RADONJIĆA: Hiljadu puta me je ubedio da u njega ne treba VEROVATI!

Autor:

Sport

09.04.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde debaklom u Berlinu završili su očajnu sezonu u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Zvezda je na kraju zauzela pretposlednju 17. poziciji i sakupila je samo 10 trijumfa u 34 odigrana meča.

Legendani košarkaš crveno-belih Zoran Moka Slavnić vidno je nezadovoljan izdanjima njegovog bivšeg kluba u Evroligi, a posebno kritikuje trenera Dejana Radonjića.

- Pre dva dana sam pričao s Čovićem sat vremena i prva stvar koju sam mu rekao je da je greška bila smeniti Sašu Obradovića. Eh sad, da li je bila greška dovesti ga, to je nešto drugo. Ali, Radonjić nije sposoban da izvuče ekipu, kada sam čuo da je on najtrofejniji trener Zvezde hteo sam da se upišam od smeha - iskreno će Slavnić za Objektiv.

RepublikaFoto: Starsport

- Kada je forma u pitanju i dizanje iste, to zavisi od mnogo faktora, ali ključni je trener, a kada je sadašnji trener Zvezde u pitanju, ja ne verujem u njega ni najmanje i hiljadu puta me je ubedio u to da ne treba verovati u njega.

RepublikaFoto: Starsport

Slavnić smatra da je Zvezda postavila sebi pogrešne prioritete.

- Zvezda se pogubila. Prioritet je ABA liga. Rekao sam Čoviću - iskidamo se da bijemo Panatinaikos u Atini, a onda izgubimo ključnu utakmicu od Budućnosti u Podgorici. Potpuno pogrešan pristup. Pokušavaju da se vade na pandemiju, ai to im pada u vodu jer je svima isto. Što se tiče ABA lige, tu je situacija realna takva kakva jeste. Zvezda i Budućnost imaju najjače timove i oni su viđeni u finalu koje je bitno upravo zbog igranja Evrolige. Ja sam Zvezdaš i uvek ću to biti, bez obzira na to što me žele što dalje od kluba - zaključio je Slavnić u intervjuu za Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading