ZVEZDA "ZGROMILA" FMP: Pukla STOTKA, crveno-beli s pola snage do nove pobede u ABA ligi!

Autor:

Sport

27.03.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo slavili protiv ekipe FMP-a rezultatom 101:71 u okviru 23. kola ABA lige.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Detalj sa meča Crvena zvezda - FMP

Crveno-beli su posle dva poraza, CSKA u Evroligi, i Budućnosti u ABA ligi zabeležili 28. trijumf zaredom protiv "pantera".

Od samog starta meča pobednik se nije dovodio u pitanje. Crveno-beli su otvorili utakmicu serijom 10:2 i imali vrlo ubedljivu prednost već od prve četvrtine koja je bilo izuzetno efikasna jer je palo preko 60 poena, na kraju prvog perioda bilo je 35:27.

Nenadić je vodio FMP tokom prvog poluvremena, međutim nije imao dovoljnu podršku saigrača, kad god bi "panteri" prišli na nekoliko poena zaostatka, izabranici Dejana Radonjića su odgovarali serijom. Domaći su otišli na veliki odmor sa  rezultaom 63:47.

Košarkaši FMP-a su u trećoj deonici postigli samo 4 poena, kada je bilo jasno da nemaju snage ni kvaliteta za preokret. Najjači otpor pružili su u poslednjih 10 minuta kada je bilo 21:20 za domaćina.

Kod pobednika Lojd je bio najefikasniji sa 18 poena, Dobrić je zabeležio 14 uz sedam skokova i četiri asistencije, Noko je zabeležio 13 uz šest skokova, a Davidovac 12 uz po šest skokova i asistencija. Na drugoj strani Nenadić je zabeležio 20 poena i on je jedini bio dvocifren.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading