I JARE I PARE! Matović saopštio SJAJNU VEST "Grobarima" posle pobede Partizana nad Mornarom!

Autor:

Sport

20.03.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih Aleksandar Matović zadovoljan zbog trijumfa, kako zbog samopouzdanja njegovih izabranika, tako i zarad opstanka na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Matović i Veličković u razgovoru sa sudijom tokom meča Partizan-Mornar

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović bio je zadovoljan izdanjem svog tima na meču protiv Mornara.

Crno-beli su večeras pobedili tim iz Bara 83:75 u Beogradu u 22. kolu regionalne ABA lige i tim trijumfom prekinuli su seriju od sedam uzastopnih poraza na Jadranu.


- Očekivali smo fajtersku utakmicu, koja će biti puna kontakta i gde će svaki skok značiti. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, sa mnogo žara i bobrenosti. Ispoštovali smo neke stvari koje smo spremali za meč. Nadam se da su igrači zaslužili ovu pobedu - rekao je Matović na konferenciji posle meča.

- Svaka pobeda u naredna četiri meča nam je zlata vredna. Mi imamo pritisak ostvarivanja rezultata, zbog toga što se još uvek nalazimo u zoni koja ne obezbeđuje igranje ABA lige i naredne sezone, a pored toga predstavljamo trofejni klub, tako da je kod nas pritisak sve veći i veći - dodao je Matović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading