Predsednik Crvene zvezde BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ne zanimaju me ovi što bi preko noći da budu veliki, SAMO JE JEDAN DERBI!

Autor:

Sport

19.03.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog odseka Crvene zvezde govorio je za medije o stanju u klubu pred meč sa Budućnošću, Partizanu i Evroligi.

RepublikaFoto: Tanjug
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović

Poslednjih nekoliko godina mečevi između Crvene zvezde i Budućnosti donose najviše tenzije u ABA ligi. Odnosi dva kluba su veoma loši i to se pred meč koji je na programu u nedelju ponovo izašlo na videlo.

Predsednik Crvene zvezde dr Nebojša Čović je mišljenja da meč sa Budućnosti ne može biti derbi.

– Za mene je derbi samo jedan. Zvezda – Partizan, Partizan – Zvezda. Ovi što preko noći pokušavaju da budu veliki, ne zanimaju me oni - rekao je Čović gostujući na TV Prva i dodao:

– Ove nedelje je bilo puno netačnih informacija. Floskule ’Mi cenimo Zvezdu’ pokazuju se na terenu. Neću da polemišem o tome. Ovo je ABA liga, nije Bokan liga. Igrala je Cibona sa Budućnosti, svo troje srpskih sudija su kažnjeni - nastavio je predsednik Beograđana.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Budućnost

Za meč u Podgorici pod znakom pitanja je Dejan Davidovac koji ima bakterijsku infekciju.

Čović je demantovao pisanje pojedinih medija da će Crvena zvezda dobiti licencu za učešće u Evroligi.

– Ne znam. Iskreno da vam kažem. Na ovom prostoru A licencu zaslužuju i Zvezda i Partizan. I ne na dve godine, nego na pet godina. Za to nam je potrebna i pomoć države. To zaslužujemo po rezultatima, tradiciji…Radimo na tome već godinama. Godinama se dokazujemo - zaključio je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading