NIKOLA, ALAL VERA: Jokić odigrao MUŠKI za Srbiju!

Autor:

Sport

14.03.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera Majk Meloun, posle poraza od Dalasa, otkrio je da Nikola Jokić uvek želi da provodi minute na parketu kako ne bi razočarao svoje sunarodnike i narušio im reputaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić u razgovoru sa trenerom Majkom Melounom

Košarkaši Denvera glatko su poraženi od Dalasa u noći između subote i nedelje, a centar Nikola Jokić sa 26 poena, devet skokova i 11 asistencija pružio je još jednu fenomenalnu partiju u NBA.

Trener Denvera Majk Meloun, obrazlažući Jokićevu odluku da igra uprkos povredi skočnog zgloba, rekao je da "džoker" insistira da što više vremena provodi na parketu kako ne bi razočarao Srbe!

On ne želi da razočara Srbe. Srbi su žestoki i on ne želi da ima tu etiketu da nije ratnik - objasnio je Meloun, a prenose američki mediji.

Jokić zna u čemu leže razlozi poraza njegove ekipe.

Možda smo bili nedovoljno koncentrisani, zbunjeni, promašivali smo i neke šuteve koje obično pogađamo, a nismo ih dovoljno ni pritisli, posebno u toj trećoj četvrtini kada su uhvatili to veliko vođstvo. Bilo im je lako, nije nas bilo nigde u ofanzivi, a bili smo slabi u odbrani. Nismo pogađali, ali oni su dobar tim, uvek igraju odlično protiv nas, tako da moramo da naučimo iz ove utakmice - izjavio je Jokić, a potom je prokomentarisao igru tandema Meveriksa Dončić/Porzingis:

Kristaps je imao dobro veče, često smo ga ostavljali na otvorenom šutu, ali to je njegova igra. Mi smo timski morali da budemo bolji. I ja sam morao da budem bolji, odbrana je primaran posao, ali nisu tu bili jaki samo Kristaps i Luka, Dalas nas je dobio timski. Svi su imali uticaj na rezultat meča - zaključio je Somborac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading