(VIDEO) SKANDALOZAN NAPAD NA SRBINA: Jokića bi da izbace iz MVP trke!

Autor:

Sport

13.03.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić se našao na meti poznatog američkog komentarora i analitičara Stivena A. Smita.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Smit je otkrio ko je po njegovom mišljenju zapostavljen u trci za MVP-a i kao takvog naveo Kajrija Irvinga kog svrstava u Top 5 košarkaša najjačeg takmičenja na svetu.

On je istakao da je Irving jedan od najboljih igrača na toj poziciji u istoriji NBA lige, ali i dodao da je upravo on najzabavniji igrač za gledanje u ovom trenutku.

Smit kaže da bi Kajrijevo ime trebalo da se nađe u MVP debati i to ispred Nikole Jokića, Janisa Adetokumba, Si-Džej Mekaluma, Demijena Lilarda..

Voditelj je ostao šokiran zbog olakog otpisivanja Nikole Jokića iz najuže konkurencije, ali i Smitovog "okej, okej, okej" nakon što su navedeni ozbiljni statistički parametri kojima može da se pohvali srpski centar.

Smit je ostao pri svom, kazao je da mu se pojedini segmenti Denverove igre ne sviđaju, te na kraju zaključio da u vreme pandemije, bez navijača na tribinama, najvažniji je šou koji igrači mogu da priređuju gledaocima putem malih ekrana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

14.03.2021 11:14

Dokazao je ovim komentarom da je NBA cirkus liga glupi amerikanci kojima je ispran mozak gledaju atrakcije , zakucavanja a ovo sto Jokic radi ne može niko lik sa kanta timom je 6 u konferenciji i sprda se sa amerikancima