DOVEDITE MU VIŠE POMOĆ: Ni NADHUMANA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA nije bila dovoljna da Nagetsi izbegnu poraz, STANJE ZABRINJAVAJUĆE!

Autor:

Sport

17.02.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver definitivno mora Nikoli Jokiću da dovede pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagets - Boston Seltiks

Srpski centar možda jeste glavni kandidat za MVP-a u očima mnogih, nema sumnje da ubedljivo najviše uticaja u celoj ligi ima na stil i kvalitet igre svog tima, ali bez kvalitetnih saboraca neće ni Jokić, ni Nagetsi, stići bilo gde. To je bilo i više nego očigledno posle poraza od Bostona rezultatom 112:99.

Ni jednoj od najboljih ekipa na Istoku ne cvetaju ruže, gotovo su u istom problemu kao Denver, ali su u ovom duelu bili znatno bolji, pa su Tejtum i kolege slavile svoj 14. trijumf u sezoni.

Jokić je meč protiv Bostona završio sa čak 43 poena (16/23 šut iz igre!), dok je dodao još šest skokova i pet asistencija, kao i još dve ukradene lopte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džamal Marej ubacio je 25 poena

Ovo je treća utakmica sezone u kojoj je Jokić ubacio više od 40 poena, ali i prva u kojoj nije dostigao dabl-dabl brojke, ako ne računamo onu na kojoj mu je NBA liga naknadno oduzela jedan skok, prekinuvši njegov savršeni niz.

Jokića je pratio samo Džamal Marej sa 25 poena, dodao je još Fakundo Kampaco 15 - i to je bilo to. Nijedan košarkaš Denvera nije prebacio šest poena!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagets - Boston Seltiks

Navodno "supertalentovani" Majkl Porter Džunior meč je završio sa nula poena uz šut 0/8 iz igre, pa se postavlja pitanje zašto ga Nagetsi nisu ponudili u trejdu za Hardena, ili zašto to ne urade do kraja trejd perioda za Bredlija Bila, ili pak bilo koga spremnijeg da sada, odmah pomogne našem Jokari.

S druge strane, Džejlin Braun je sa 27 poena predvodio Seltikse, Džejson Tejtum je dodao 21, a Kemba Voker još 17.

 

 

Najinteresantniji meč večeri odigrali su Finiks i Bruklin (124:128) pošto su Sansi vodili i 24 poena razlike, međutim magični Džejms Harden je zablistao i "obrisao" prednost.

U odsustvu Kajrija i Irvinga - preuzeo je odgovornost i ubacio 38 poena za veliki preokret, pa i prvu "njegovu" pobedu od dolaska u Netse.

Sinoćni rezultati u NBA:

Boston - Denver 112:99
Memfis - Nju Orleans 113:144
Milvoki - Toronto 113:124
Minesota - L.A. Lejkers 104:112
Oklahoma - Portland 104:115
Finiks - Bruklin 124:128

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading