PROGOVORIO O DROGAMA: Vuk Mob javno priznao da je ponovo počeo da koristi narkotike!

Autor:

Zabava

17.02.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Vuk Mob

Pored Darka Lazića, koji je isprobao stare stvari u emisiji uživo, gost u emisiji "Amidži šou" bio je i Vuk Mob koji je nedavno imao lakšu saobraćajnu nezgodu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vuk u Amidžiju..

U toku igrica i škakljivih pitanja reperu je postavljeno i jedno vezano za konzumaciju narkotika, a njegov odgovor šokirao je sve.

Vuk je otvoreno priznao da ih je konzumirao u mlađim danima, što je mnogo razočaralo njegovog oca, ali i da je "pre godinu, dve počeo ponovo".

 

 

 

"Sa koliko godina si probao narkotike?", glasilo je pitanje.

"Sa 20, to je bila marihuana. Imam kuću na moru i došli su mi drugari i doneli jednu prilično veliku kesu punu trave. I dok su moji bili na plaži, videli su posle da se mi čudno ponašamo i pretražili su stvari i našli kesu i poređali su nas u stroj. Moj otac nije verovao da sam ja to koristio to. I ja sam tad priznao, on je bio mnogo razočaran u mene tada. Mene je to užasno mnogo pogodilo, slomilo me je. Prvi put sam video da sam mog oca povredio emotivno. I to je baš uticalo na mene i od tada sam prestao", rekao je Vuk i dodao:

"Nisam koristio sve do pre godinu, dve, kada sam poneo uzeo. Koristio sam možda jednom u godinu dana", ispričao je on u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading