ALARMI ZVONE U DENVERU: Jokić ne može sve sam, Nagetsi PALI uprkos "DŽOKEROVOM REKORDU KARIJERE!

Autor:

Sport

07.02.2021

00:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento je ove sezone nerešiva enigma za Melouna i Denver.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagetsi još jednom su izgubili od Sakramento Kingsa, uprkos Jokićevih 50 poena

Nikola Jokić je ostvario rekord karijere u NBA ligi, pošto je u meču sa Sakramentom postigao neverovatnih 50 poena. Nažalost, ni to nije bilo dovoljno da Denver izbegne treći poraz za redom protiv Kingsa.

Nažalost, taj fantastičan učinak nije bio dovoljan za Denver, pošto srpski as nije imao adekvatnu podršku ostatka ekipe, što je ekipu Majkla Melouna koštalo 10. poraza u ovoj sezoni - 114:119.

Presudila je timska igra Kingsa. Sakramento je imao mnogo veću širinu u napadu i mnogo veći broj raspoloženih igrača, a u samoj završnici je potpuno podbacila i odbrana gostiju, pa su domaći rutinski stigli do slavlja.

Denver se u poslednjoj četvrtini sveo isključivo na poene Nikole Jokića, dok su ostali bili potpuno u drugom planu.

Značajnu razliku u drugom drugom poluvremenu napravio je i šut za tri poena. Domaći su pogađali gotovo uvek kada je to bilo potrebno i na taj način održavali stečenu razliku.

U samoj završnici su iskoristili potpuno nemoć gostujuće odbrane, pa su težište prebacili pod koš i laganim polaganjima overili zasluženo slavlje.

 

Jokić je meč okončao sa dabl-dabl učinkom, pošto je imao i 12 asitencija.

Uhvatio je 12 lopti i zabeležio tri blokade, a iz igre je šutirao 20/33. 

Nikola je večeras postao i prvi centar u takozvanoj eri "tri poena" (od 1980. godine) koji je imao 50 i više poena i 10 i više asistencija na jednoj utakmici.

Alarmantno stanje u taboru tima koji je navodno u trci za titulu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading